Institusjonell interesse for å kjøpe Bitcoin akselererer i 2021 ifølge administrerende direktør i Grayscale. Videre blir fordelene bak kryptovalutaen ikke lenger sett i tvil.

Konsernsjefen for verdens største digitale kapitalforvalter, Grayscale, sier at etterspørselen fra institusjoner bare har akselerert i 2021. Han sa også at fortellingen om store selskaper å hoppe på Bitcoin-vognen har skiftet fra „hvorfor“ til „hvorfor ikke. ”

Hvorfor ikke kjøpe Bitcoin?

For et par år tilbake feiret kryptovalutasamfunnet det faktum at noen hedgefond snakker om Bitcoin, og ivrer i forveien om deres beslutning om å endelig bli med i BTC-vogna og kjøpe Bitcoin som en del av porteføljen.

I løpet av det siste året eller så har denne fortellingen skiftet enormt. Store offentlige selskaper, hvor den siste er ingen ringere enn Elon Musks Tesla, har allerede satt Bitcoin på balanseskiftet. Store hedgefond og milliardærinvestorer er om bord, og fordeler visse deler av porteføljen til å kjøpe Bitcoin.

Dette har kanskje mest blitt reflektert i den enorme veksten i eiendelene under forvaltning av Grayscale – verdens ledende digitale aktivafond. Bare nylig rapporterte CryptoPotato at de har klart å toppe 30 milliarder dollar i AUM – en rekord for selskapet. Nå sier konsernsjef Michael Sonnenschein at etterspørselen ikke er i nærheten av å avta. Faktisk sa han at det bare akselererer i 2021, til tross for at 2020 er et massivt år for Bitcoins institusjonelle adopsjon.

„Du har @ElonMusk @michael_saylor @jack. Du kommer til å se mange andre visjonære ledere og forstyrrende selskaper som faktisk innser at det virkelig har gått fra hvorfor til hvorfor ikke,“ sier @sonnenshein om selskaper som investerer i #bitcoin.“

I tillegg avslørte Michael Sonnenschein at fortellingen om at selskaper skal kjøpe Bitcoin har endret seg fra „hvorfor“ til „hvorfor ikke“, noe som indikerer at fordelene med kryptovalutaen har blitt mer enn tydelig.

Institusjoner som stiller opp for å kjøpe Bitcoin

Dette kommer ikke som en overraskelse i det nåværende Bitcoin-landskapet. For bare noen få dager siden rapporterte CryptoPotato at Bill Millers fond, Miller Opportunity Trust, har arkivert et dokument til SEC som avslører sine intensjoner om å investere i Grayscale Bitcoin Trust.

Dessuten er det ikke bare Bitcoin som tilliten har skaffet seg. I forrige uke la Grayscale også til en enorm ETH på 38 millioner dollar etter å ha stanset Ethereum Trust i mer enn en måned.

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post