Blockchain ondernemer en voormalig Disney kind acteur, Brock Pierce, loopt voor President van de Verenigde Staten deze verkiezing. Pierce kondigde aan dat hij zich kandidaat stelde tijdens de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag op 4 juli, dezelfde dag dat Kanye West zijn kandidatuur onthulde. Pierce is een voorstander van technologie en cryptocurrencies en hij gelooft van harte dat „ondernemers essentieel zijn voor de wederopbouw van deze natie„.

Op 4 juli 2020, Brock Pierce, de kinderacteur die in de klassieke Disney-film de „Mighty Ducks“ speelde, loopt voor de President van de Verenigde Staten deze verkiezing. Pierce is ook een seriële ondernemer die de virtuele game-industrie als jongvolwassene heeft wakker geschud en zijn carrière heeft voortgezet met het versterken van cryptocurrencies en blockchain-technologie.

Bitcoin Evolution sprak met Pierce in een privégesprek in september 2015. Destijds vertelde Pierce het aan onze nieuwsafdeling:

Satoshi gaf ons een geschenk, maar de Bitcoin-belanghebbenden moeten het blijven koesteren en ontwikkelen. Ontwrichtende technologieën zoals het internet en Bitcoin worden niet uitgevonden.

In Pierce’s video met de aankondiging van de presidentiële kandidatuur voor 2020 legt hij uit dat hij een „fervent voorstander is van ondernemers en kleine bedrijven, hij begrijpt wat er nodig is om een bedrijf van de grond af aan op te bouwen„.

Pierce zegt dat Amerikanen een toekomst vol technologische vooruitgang moeten omarmen en zegt dat hij het land kan helpen om de technologiepraktijken van de 21e eeuw te omarmen. De seriële ondernemer legt uit dat hij ook een kinderacteur was en merkt op dat hij geen „perfect“ mens is en dat zijn „gevechtslittekens“ hem standvastigheid hebben gegeven.

De Amerikaanse presidentskandidaat maakt ook gebruik van discussies waarbij Covid-19 en de recente protesten in bijna elke stad in de hele natie betrokken zijn. Pierce wil dat de Amerikanen „bijeenkomen“ en zegt mantra’s als „we zijn allemaal samen in dit,“ „laat elke stem tellen“ en „Brock de stemming„.

De crypto venture capitalist legt zijn recente filantropie in Peurto Rico uit en zijn website noemt zijn betrokkenheid bij „de Bitcoin Foundation en mede-oprichter van EOS Alliance, Block.one, Blockchain Capital, Tether, en Mastercoin.

Natuurlijk zullen de aanhangers van de cryptocrisis genieten van het feit dat Pierce de digitale valutaoplossingen en de blokketentechnologie versterkt. Kanye West, de miljarden-dollar hiphopartiest die ook in 2020 voor president loopt, wordt ook beschouwd als bitcoin-vriendelijk en heeft in het verleden getwitterd over de decentrale munt.

De Libertijnse kandidaat Jo Jorgensen is ook pro-bitcoin en news.Bitcoin.com sprak onlangs met de eerste vrouwelijke Libertarische genomineerde. Ze zei dat ze bepaalde wetten op het gebied van wettig betaalmiddel zou afschaffen, cryptocentrische innovatie zou stimuleren en Ross Ulbricht ook zou bevrijden.

Aanhangers van cryptocurrency hebben ook John McAfee en Adam Kokesh, en beide 2020-kandidaten steunen cryptocurrencies op een groter niveau dan Trump of Biden. De zittende president Donald Trump heeft slechts in een paar tweets bitcoin genoemd en heeft het onderwerp nog niet op een realistisch niveau behandeld.

De vermoedelijke Democratische kandidaat Joe Biden heeft tijdens zijn campagne ook helemaal geen aandacht besteed aan digitale valuta. De enige andere pro-bitcoin kandidaat was Andrew Yang die een paar maanden geleden stopte, nadat zijn steun aanzienlijk ontbrak.

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post