Vrijdag (11 december) legde voormalig hedgefondsmanager Jim Cramer tijdens een interview uit waarom hij eerder die dag meer Bitcoin had gekocht.

Cramer is de gastheer van de CNBC-show “ Mad Money w / Jim Cramer „. Hij is ook mede-anker van CNBC’s “ Squawk on the Street „, evenals mede-oprichter van financiële nieuwswebsite TheStreet

Op 7 juni 2017 , toen Bitcoin rond de $ 2.800 handelde, nadat hij op ‚Squawk on the Street‘ te horen kreeg dat de CEO van Business Insider Henry Blodget had voorspeld dat Bitcoin ooit $ 1 miljoen waard zou zijn, reageerde Cramer als volgt:

„Ik denk dat het [Bitcoin] kan [oplopen tot $ 1 miljoen] omdat de Europese banken verwoed proberen ze te kopen zodat ze ransomware kunnen afbetalen. Het is een kortetermijnmanier om met cybersecurity om te gaan. Het is de manier om de slechteriken af ​​te betalen. “

Op 14 augustus 2018 , op een moment dat Bitcoin net onder het niveau van $ 6K was gezakt, ontdekten we dat Cramer van super bullish naar bearish was gegaan:

‚ Ik denk dat het tij tegen haar is gekeerd … Ik zeg niet dat de tijd is verstreken, maar er is een idee dat de zon onder lijkt te gaan. „

Toen, op 10 september, vertelde Anthony Pompliano (ook bekend als ‚Pomp‘), die mede-oprichter is van Morgan Creek Digital en de presentator van ‚ The Pomp Podcast ‚, zijn bijna 370.000 volgers op Twitter dat hij Cramer had overtuigd om koop wat Bitcoin (blijkbaar tijdens een recent podcastinterview met Cramer):

Vrijdag vertelde Cramer aan Katherine Ross, een correspondent voor TheStreet dat hij zojuist meer Bitcoin had gekocht, en legde vervolgens uit waarom:

„Ja, ik had gewoon het gevoel dat terug naar $ 17 [k] een behoorlijk niveau leek, en ik zal kopen – zoals ik gewoonlijk doe – als er iets naar beneden komt. Ik word groter en groter en groter.

“Ik denk gewoon dat je wilt diversifiëren naar allerlei soorten beleggingscategorieën. Ik heb goud. Ik ga diversifiëren naar Bitcoin – geen grote positie voor mij – maar het is zeker belangrijk om gediversifieerd te zijn, en Bitcoin is een aanwinst en ik wil een balans van activa hebben. „

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post